NAČINI PLAČILA

1. PO POVZETJU

Plačate ko prejmete paket z gotovino ali kartico. Kurir nima vedno pri sebi POS terminala, zato imejte vedno pri sebi gotovino in kartico. V primeru plačila z gotovino, predlagamo, da imate pripravljen točen znesek odkupnine. Plačate lahko s karticami Mastercard, Maestro, Visa, Karanta in Diners Club.

V primeru plačila s kartico (debetno ali kreditno) ali gotovino, NIMATE DODATNIH PROVIZIJ OZ. STROŠKOV s strani Pošte Slovenije! Lahko pa vam dodatne stroške zaračuna izdajatelj vaše kartice.

2. PO PREDRAČUNU (UPN nalog ali univerzalni plačilni nalog)

Ko opravite naročilo, prejmete e-pošto na vaš e-mail naslov s podatki za plačilo. Kupec nato izvrši plačilo z obrazcem UPN (preko spletne banke, na pošti ali banki…) mi pa mu pošljemo paket takoj, ko je plačilo vidno na našem računu. Na upn nalogu je tudi QR koda katero lahko skenirate (slikate) s telefonom in plačate preko telefona v kolikor imate nameščeno telefonsko spletno banko. (Abamobi ali katero drugo). Lahko pa podatke prepišete na položnico in plačate naročilo na pošti ali banki oz. kjerkoli je plačevanje mogoče. Pri plačilu z upn nalogom vam ne zaračunamo dodatne provizije, lahko pa vam jo zaračuna pošta ali banka.